HTML

Huszárland

Friss topikok

Címkék

10 forint (1) 10 Ft (1) 2012 (1) 2013 (4) 2014 (2) (1) <3 (15) abu-dzabi nagydíj (1) Alonso (8) alpesi deluxe (1) általános iskola (2) amerikai nagydíj (1) angol (1) annó (4) ausztrál nagydíj (1) avatar (1) bahraini nagydíj (1) balgaság (1) ballagás (1) barcelona (1) bejegyzés (3) bemutatkozó (1) Black Ops II (1) böki a csőrömet (1) brazil nagydíj (1) Budapest (1) BÚÉK (1) Call of Duty (1) catalonya (1) challenge (1) cod (1) csirke (1) csodás (2) december (1) Dr. Pepper (1) egészségügy (1) egy év (1) első (2) érettségi (1) értékelés (14) értékrend (2) érzés (18) évértékelés (2) féláras akció (1) felsőoktatás (13) film (4) filozófia (1) forma-1 (10) formula-1 (10) fúdejóvolt (10) gimnázium (3) Grill Station (1) gyakorlat (10) gyorsétel (1) gyros (1) hajsza a győzelemért (1) hakunamatata (1) hambi (1) hamburger (2) Hamilton (3) Hobbit (1) Hungaroring (1) huszar (2) huszár (5) idő (8) időszak (5) indiai nagydíj (1) írásbeli (1) iskola (2) iskolaszövetkezet (1) játék (2) játékteszt (3) jelen (4) jellemfejlődés (1) jövő (6) kaja (3) karácsony (1) kemény vélemény (6) kínai nagydíj (1) köszönet (1) kritika (4) lopott idő (1) magyar (3) magyarország (1) magyar egészségügy (1) magyar nagydíj (1) maláj nagydíj (1) mamot (1) MaMot (2) Massa (1) matek (1) McDonalds (5) mcdonalds (1) McRichi (1) medal of honor (1) meki (5) mennyi idő (1) miért (3) mix (1) mixcloud (1) monaco (1) monaco-i nagydíj (1) most wanted (1) mozi (1) múlt (8) mustár (1) need for speed (1) német (1) nem tűntem el (3) nfs (1) nők (1) nyár (2) október 23 (2) ország (1) óvoda (1) papírzacskó (1) Parlament (2) pilvaker (1) Raikönnen (3) Ranch McBeef (1) red bull (1) rendszer (2) rendszerigeny (1) Rosberg (1) rush (1) Sharebox (1) sorszám (2) spanyol nagydíj (1) szabadság (2) szakmai gyakorlat (11) szeptember (1) szerelem (8) tavaly (11) tavalyi (11) terv (1) teszt (3) történelem (2) újra itt (2) usa (1) utolsó (1) választás (1) vége (2) vélemény (24) vers (1) verschallenge (1) Vettel (7) világbajnok (1) vizsga (3) warfighter (1) zacskó (1) zene (3) zh (3) Címkefelhő

Jövő

2013.01.09. 15:03 gyaloghuszar

Érdekes dolog ötlött eszembe így estefele. 

Jövő. Gondolkoztatok már mik lesztek, ha felnőtök? Vajon mi lesz belőled, ha egyszer kilépsz a világba? Egyáltalán, hogy lépsz majd ki? Például egy diplomával a kezedben? Netán csak egy érettségi bizonyítványt lóbálsz majd? És a legnagyobb kérdés mit tudsz majd kezdeni azzal a végzettséggel amid van?

Sok kérdés, de hol vannak a válaszok? Arra majd Te magad adod meg a válaszokat tetteiddel és döntéseiddel. Hogy mikor? Arra Te tudod a választ, de leginkább akkor, mikor megcselekszed azokat a bizonyos sorsfordító tetteket és meghozod döntéseid. És ezek pedig épp a megfelelő pillanatban fognak megtörténni. Minden okkal történik Huszár szerint. Talán meg van írva előre a történetünk valahol. Talán azért történnek meg velünk a sorsfordító dolgok, mert valaki vagy valami irányít minket, vagy csak egyszerűen tényleg a sorsunk le van írva a mennyei papírcetlire, amit valaki vagy valami tart és történik velünk, ami meg van írva. Ezt Huszár nem tudhatja. Ezt csak az tudhatja, akinek ez a munkája, hogy a leírt mesét megtörténté teszi általunk. 

Vagy saját magunk alakítjuk sorsunk? És az és úgy történik, ahogy mi választjuk meg vagyis nincs senkinek és semminek beleszólása? 

És ha már munkánál járunk, akkor milyen munkát tudsz majd magadnak szerezni? Végzettséghez illőt, vagy egészen mást? Például anyagmérnökként lehetsz akár rádiós is. Vagy szicíliai drogbáró. De akár anyagtechnológus is. :D 

Elgondolkodtam, hogy belőlem mi lehet majd. Eddigi életemben már sok minden szerettem volna lenni. Autóversenyző, újságíró, ügyvéd (annó jól hangzott és ezért), de lehet naphosszat sorolhatnám még mi. Most épp a média tetszett meg, de ott is valahogy a rádióban való pofázás lehet menne. Vagy akár újságban is szerepelnék mint író. Persze nem egy bulvár újság impresszumában szeretnék helyet foglalni, mert távol áll tőlem az ilyesmi. Nem is szeretem. De ebbe nem mennék bele. Egy vidám műsor, egy vidám rovat előadója lennék szívesen. De mint ezelőtt láthattátok véleményezni is tudok ám. :D Szóval ha írnék valami ilyesmit. A rádiót meg azért is preferálom, mert ott egy kis arctalanságot engedhetünk meg. Bár a mai világban... Az arctalanság nekem talán azért is jól jönne, mert nem vagyok egy olyan kamerák kereszt tüzébe való figura. De ha már kamera. Akkor már inkább a másik oldalára állnék és készíteném a felvételeket. Igaz inkább állóképeket rögzítenék és inkább egy fotó studió, mint egy film studió, szóval maradjunk a fotózásnál, mert vannak akik szerint jól csinálom. Pedig csak kattingatok. :D Lehet hobbiként fotózni fogok. Lehet nem és megmaradok a kattingatásnál, családi képek lövésénél. 

Annyira próbáltam filozófikusra venni a figurát, hogy magamnak is ellentmondtam. És még Huszárnak is. 

De a lényeg, hogy sok minden megtörténhet, sok minden lehetséges az életben az egyetlen biztos pont az a jelen. Így ragadd meg a pillanatokat és élvezd az életed, a jelened, mert lehet holnap elcsap a villamos (vagy a lóvasút), de lehet nem és kapsz még egy napot. Éld az éledet, olvass, játsz, és cselekedj.

De legfőképp szeress. <3

Szólj hozzá!

Címkék: jövő szerelem filozófia érzés terv huszár 2013 <3

A bejegyzés trackback címe:

https://huszarland.blog.hu/api/trackback/id/tr565007322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása